Drželi jsme palce bruntálským gymnastkám!

Společnost AL INVEST Břidličná, a.s. často a ráda podporuje talentované děti právě z Bruntálského regionu. Proto nemohla chybět ani na devátém ročníku pohárového závodu „Bruntálské jaro", ze kterého si české gymnastky odnesly zlaté medaile!

Dne 2. dubna 2011 se pod záštitou Střediska volného času a TJ Slavoj Bruntál a za sponzorství firmy AL INVEST Břidličná, a.s., uskutečnil již devátý ročník pohárového závodu v moderní gymnastice s názvem „Bruntálské jaro".

Dopoledne bylo věnováno kombinovanému programu, v rámci kterého se bruntálskému oddílu moderní gymnastiky podařilo získat hned několik vzácných kovů. Mezinárodní charakter získala soutěž v dopoledních hodinách, kdy se představily se soutěžním náčiním sportovní oddíly ze Slovenska a Ukrajiny. Gratulujeme českým gymnastkám a spolu s nimi se těšíme ze dvou zlatých medailí, které v tomto mezinárodním souboji získaly.