PROFAL je zpět – AL INVEST Břidličná, a.s. pořádá semináře pro pokrývače!

16. 3. 2011 Společnost AL INVEST Břidličná se rozhodla podpořit v letošním roce prodej hliníkového plechu PROFAL pro systémy falcovaných střech, formou tématicky zaměřených seminářů.

Ve spolupráci s obchodními partnery se zatím uskutečnili celkem čtyři semináře. S firmami HV Střešní systémy ve Žďáru nad Sázavou a Duvemaro v Turnově a Táboře. Na posledním semináři ALINVEST spolupracoval s firmou WHA Bruntál a odehrával se přímo v Břidličné. "Chtěli jsme našim zákazníkům vyjít vstříc nejen ve formě osobní komunikace a předvádění PROFALu jako materiálu, ale také jim ukázat jak je lehké s touto hliníkovou střešní krytinou pracovat a nač vše se dá využít", prozradil Ladislav Chromek, manažer marketingu. "Snad neprozradím moc, když povím, že v těchto aktivitách chceme i nadále pokračovat", dodal pan Chromek.

Účelem těchto seminářů je také seznámit naše zákazníky a obecnou veřejnost s unikátnosti tohoto produktu na trhu. ALINVEST jako jediný prvovýrobce tento druh střešní krytiny vyvinul a má jej zaregistrovanou jako ochranou známku.

Co je PROFAL?

PROFAL je střešní krytina ze slitiny hliníku v drážkovací kvalitě s lakovaným povrchem, jenž nabízí bezpočet barevných variant. Lícová strana je opatřena podkladovým a krycím lakem. Krycí lak má vysokou stálost barev a je odolný vůči UV záření.

Je velice jednoduché s ním pracovat a životnost, která je dána tomuto materiálu vypovídá o jeho kvalitě – ALINVEST garantuje záruku na materiál 75 let.

Obecně lze říci, že PROFAL je předurčen pro svou nízkou hmotnost, odolnost proti korozi, vynikající plasticitě a schopnosti recyklace, k pokrytí střechy, ale nejen to, zároveň se dá využít také na fasády prakticky jakýchkoliv objektů.