Máme nový e-shop!

ALINVEST spouští prodej prostřednictvím e-shopu. Na zákazníky čeká materiál ihned k odběru. Na přání je nabízená také možnost zajištění dopravy.

Společnosti AL INVEST Břidličná, a.s. vstupuje na trh s novinkou pro toto jaro – e-shop vybraných materiálů z válcovaného hliníku.

V Břidličné se vyrábí široké portfolio výrobků v různých slitinách a stavech. Při výrobě orientované na splnění požadavků zákazníků a specifičnosti procesu výroby dochází v některých případech k nadvýrobě či výběru produktů pro finální dodávky. Nárazově tak může dojít ke kumulaci některých našich produktů.

Rozhodli jsme se, v rámci pilotní verze, tyto výrobky poskytnout k prodeji právě prostřednictví nové služby, kterou bychom rádi rozvinuli dále. "V tuto chvíli nabízíme všechny materiály v rozměrech a stavech v jakých vznikly, ale pokud bude o tento způsob prodeje zájem uvažujeme i o zavedení služby dělení a formátování na vlastní rozměr", říká Ladislav Chromek, manažer marketingu.

Jedná se o produkty, které lze běžně použít k dalšímu zpracování. Hlavní výhodou je skutečnost, že tyto materiály jsou ihned k dispozici a dodací lhůta zákazníkovi od objednání a zaplacení je v řádu několika dnů. Nabízíme vždy úplné byť omezené množství od každé položky.

Využijte komfortní nákup zbytkových materiálů - plechů prostřednictvím www.alinvest.cz