AL INVEST Břidličná, a.s. má nového výkonného ředitele!

Na základě rozhodnutí akcionářů, byl do čela společnosti AL INVEST Břidličná, a.s. jmenován od 1. 2. 2011 Ing. Pavel Kotajný. Ve funkci výkonného ředitele nahradí Ing. Roberta Macka.

Profesní kariéra Pavla Kotajného začala v Českomoravských dolech a. s., Kladno, na pozici obchodního ředitele. Tuto funkci vykonával následně ve společnostech OKD, a. s., Ostrava a KARBON INVEST, a.s, Kladno, kde následně působil jako strategický ředitel. Poté se jeho kroky přesunuly do OKD, BASTRO, a. s., kde byl jmenován do funkce předsedy představenstva, resp. Bucyrus Czech Republic, a.s., kde působill jako místopředseda představenstva a provozní ředitel.

Pavel Kotajný vystudoval VŠB – Ekonomickou fakultu a postgraduálně i Hornicko – geologickou fakultu. Na VŠB získal rovněž titul kandidáta ekonomických věd. V roce 2008 získal titul MBA na Dominican University of Illinois v Chicagu. Jeden z jeho zatím posledních titulů je LLM z Nottingham Trent University . Mluví plynně třemi jazyky (angličtina, němčina, polština).

Ve volném čase se věnuje práci s lidmi, hudbě a vzdělávání.

Where to find us

• Czech Republic
  • Phone No.: +420 554 221 111
  • Business ID No.: 273 76 184