We help disabled people

"We do not play with handicap"

AL INVEST Břidličná, a.s., supported a number of charitable projects this year with the emphasis on the Bruntál region and the Paraple Centre.

The Paraple Centre, which helps people paralyzed after spinal chord injuries, was the first swallow.

AL INVEST Břidličná, a.s., participated in a charitable golf tournament for the Paraple Centre under the auspices of the Kunětická hora Golf Resort and under the patronage of Mr. Marek Eben. The yield was used for an extension to the Paraple Centre building, whose estimated cost is approximately CZK 32,000,000.

The October gathering was the first charitable tournament for AL INVEST Břidličná, a.s. "We would like to continue these activities in the future", sales and marketing manager, Vít Hrabánek said. The Paraple Centre patron, Mr. Zdeněk Svěrák expressed his wish during the centre's opening ceremony: "I hope that the good will never evaporate from the walls of our house. I wish this to be a good address.", and so did Vít Hrabánek: "I hope that the good will never evaporate from ALINVEST to make other charitable projects in 2010 possible, so that we can contribute to good things again."

AL INVEST Břidličná, a.s., also sponsors the activities of the Potůček civic association and the local branch of the Czech Union for Nature Conservation in the Sovinec Region as part of its environmental activities in its home region and also in an effort to help improve our environment.

Last but not least, AL INVEST Břidličná, a.s., especially supports the development of youth sports activities in the local community - in the Břidličná town - providing sports amenities for the local citizens. The grant beneficiaries in this field of activity are the Kovohutě Břidličná Sports Association and the local Biathlon Club.

The company is also a member and a sponsor of the Rýmařovsko Association, o.p.s., focusing on activities within the region.

Poznámky pro editory:

AL INVEST Břidličná, a.s. je největším tuzemským producentem flexibilních obalových materiálů a výrobcem válcovaných polotovarů z hliníku. V tomto roce slavíme 80 let výroby z neželezných kovů v Břidličné. Jsme členem obalové asociace SYBA, Jihočeské hospodářské komory, Sdružení českých zkušeben a laboratoří a hliníkářské asociace EAFA.

Získali jsme prestižní ocenění Obal roku 2009 v kategorii obalové materiály za exponát Máslo – tradice z Vysočiny. Obal roku AL INVEST získal také v předcházejících letech 2006 a 2007.

Ing. Mária Grossová
Tel.: 554 222 233

Attachments:
FileFile size
Download this file (TZ_charita _2_.pdf)Tisková zpráva54 Kb

Where to find us

• Czech Republic
  • Phone No.: +420 554 221 111
  • Business ID No.: 273 76 184
  • Tax registration number (DIČ): CZ273 76 184
  • the company is registered in the Commercial Register kept at the Regional Court in Ostrava, Section B, Insert 3040